Eelco Walraven

Al vanaf zijn tienerjaren is Eelco Walraven zeer geïnteresseerd in de ontwikkelingen op gebied van (pop)muziek. Die liefde koppelt hij in de jaren '90 bij KeizerstadFM aan radio maken en die combinatie is gebleven. Vanaf 2011 gaan regionale bands en festivals een grote rol in zijn werk spelen. Hieruit is dit platform ontstaan en het initiatief voor een eigen vinyl label.

Adrienne Huizer

Adriënne Huizer raakt tijdens een bezoek aan de Ontbijtradiostudio in Hilversum op jonge leeftijd besmet met het radiovirus. Zij meldt zich vervolgens als vrijwilliger bij de lokale omroep. Na diverse omzwervingen belandt ze in de Achterhoek en blijft doorgaan met wat ze altijd al doet: radio maken tijdens festivals en evenementen. De laatste jaren volgt ze de opkomst van podcasting met meer dan gemiddelde interesse. 

Marco Legierse

Marco Legierse is al jarenlang actief voor diverse grote en kleinere omroepen, waaronder Stadsradio Rotterdam en BredaNu. In de loop der jaren heeft hij een grote hoeveelheid technische kennis opgebouwd. Naast kennis van techniek heeft hij een grote liefde voor muziek en brengt hij nieuwe, onbekende bands met tomeloze inzet onder de aandacht.

Sandra Vriese

Als vocal coach en singer/songwriter heeft Sandra Vriese passie voor muziek. Vanaf 2014 combineert zij die liefde met werkzaamheden voor televisie en radio, onder meer bij  Focuz TV, REGIO8, Optimaal FM en Get A Grip. Ook met WTBA is Sandra regelmatig te vinden op de festivals voor interviews en live verslagen.

Koert Walraven

Koert Walraven is al tientallen jaren actief in de media- en eventindustrie. Zijn grote passies zijn muziek en radio maken. Na vele jaren bij Radio 538 en Veronica verhuist hij in 2016 naar de Achterhoek, om te genieten van al het moois dat deze streek te bieden heeft. Omdat het radiovirus nu eenmaal niet uit z'n bloed wil, maakt hij nog steeds radio voor verschillende grote festivals en evenementen.

Top